Medalje

Pri Enzo grafiki imamo v ponudbi tudi različne medalje tako zlate, srebrne in bronaste z različnimi motivi

 Medalje

MEDALJA MD1750/G

1,05€

 medalja

MEDALJA MD1750/S

1,05€

 medalja3

MEDALJA MD1750/B

1,05€

 medalja-3

MEDALJA MMC2350/G

1,04€

 medalja-4

MEDALJA MMC2350/S

1,04€

 medalja-5

MEDALJA MMC2350/B

1,04€

 medalja-6

MEDALJA MMC3950/B

0,95€

 medalja-7

MEDALJA MMC9045/G

0,74€

 medalja-8

MEDALJA MMC7350/G

0,95€

Obrazec za naročilo

Vaše ime (obvezno)

Naslov (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Vpišite medaljo, katero želite naročiti.

Za obsežnejši nabor medalj pa obiščite našo spletno trgovino enzo.si

Medalje – najboljša nagrada za najboljši rezultat

Medalje se danes, kot je po vsem svetu v navadi že mnogo let, podeljujejo za najboljše rezultate na vseh vrstah tekmovanj, pa naj bodo ta tekmovanja športna, šolska ali pravzaprav kakršna koli. Ni človeka, ki ga pogled na medaljo ali drugo nagrado, ki jo je prejel za svoj trud na področju, s katerim se ukvarja, ne bi močno razveselil. Nagradite tiste, ki so se na dogodku, ki ga organizirate, izkazali z odlično uvrstitvijo. V naši ponudbi imamo najrazličnejše kovinske medalje in pleksi medalje različnih barv in z najrazličnejšimi motivi in potiski, prilagodljive, da ustrezajo prav vsaki priložnosti.

V naši spletni trgovini imate na voljo številne trofeje za dosežke v najrazličnejših oblikah, med katerimi so, seveda, tudi medalje različnih barv in oblik, poleg medalj iz različnih materialov pa boste pri nas našli tudi pokale, steklene plakete in tudi figure, primerne za kakršne koli priložnosti.

Medalje, ki vam jih ponujamo v našem podjetju, so izdelane iz kakovostnih materialov, zaradi katerih se medalje ne bodo okrušile, razbarvale ali izgubile svojega sijaja, celo, ko bo preteklo že veliko časa. Naše medalje bodo tako ostale s prejemniki kot dragocen spomin, ki jih bo še dolga leta opominjal na to, kaj so dosegli.

medalje

Na voljo so medalje v zlati, srebrni in bronasti barvi za prvo, drugo in tretje mesto. V ponudbi imamo takšne s številom 1, 2 ali 3, ki označuje mesto, ki ga je prejemnik dosegel, in z motivi, ki označujejo vrsto dogodka, na primer gasilsko tekmovanje ali tek, ter z različnim okrasjem. V vsako medaljo je mogoče vdelati napisno ploščico s poljubnim tekstom. Nekaj idej: v napisno ploščico na medalji lahko vgraviramo datum dogodka, doseženo mesto, naziv dogodka ali kakšno lepo reklo, primerno za priložnost, ob kateri se podeljujejo nagrade.

Kot že omenjeno, so v naši spletni trgovini na voljo tudi pleksi medalje, ki jih odlikuje izredna trpežnost. Pleksi medalje, ki jih dobite v naši trgovini, so lahko v okrogli obliki ali v obliki deset kotnika. Napisi na teh medaljah so lahko gravirani ali natisnjeni s postopkom UV tiska. Medtem ko je prvega nemogoče izbrisati, drugega odlikuje možnost večih barv.

Medalje so odličen način, da se zahvalite ljudem za udeležbo na vašem dogodku ali nagradite tiste, ki so dosegli najboljši rezultat. Ponudba v naši spletni trgovini je res pestra, cenovno ugodni izdelki odlične kvalitete, izdelani povsem glede na vaše želje in potrebe, pa le nekaj klikov stran.